English
ЖИЛИЩНИ ИМОТИ ТЪРГОВСКИ ИМОТИ ЕКСПЕРТНИ ОЦЕНКИ КАРИЕРИ КОНТАКТИ
Информация Банки
Заявка за Кредит

За да облекчи покупката на недвижими имоти за своите клиенти АРИСТО ЕООД поддържа тесни контакти с голяма част от банковите институции на пазара.

Наши клиенти са Алфа банк, Банка Пиреос, Българо- Американска Кредитна Банка, Пощенска банка, Първа инвестиционна банка, Сосиете женерал /SG/ Експрес банк, Юнион банк, Банка ДСК, банка Биохим, Стопанска и Инвестиционна Банка, Търговска банка България инвест и др..

Аристо ЕООД има сключени договори за сътрудничество с: Булбанк, Райфайзенбанк, Българска Пощенска Банка, Търговска Банка Алианц, Обединена Българска Банка, Банка Пиреос, Емприки Банк България,Сосиете Женерал Експресбанк и др.

Клиентите на фирмата могат да се възползват от пълно консултиране при избора на банка и конкретни параметри срок, погасителен план, лихвени проценти, съдействие при попълването и осигуряването на исканите от банките документи, адекватно приемане на клиента от банката и придвижване на документите, оптимален срок за получаване на отговор, усвояване на кредита и други. При условие, че се възползвате от предлаганата от нас услуга, ще Ви спестим много време и усилия, като Ви предоставим информация за условията по ипотечните кредити предлагани от основните банкови институции на пазара.

За кредитното консултиране, клиентите на АРИСТО ЕООД, не заплащат комисионна, целта на служителите ни е да подпомогнем закупуването на желаното жилище, при оптимални условия и срок.

NSNIFIABCI - The International Real Estate FederationCentral European Real Estate Associations Network
Rodopi_Aristo
ekip
Tzarigradski